Ikväll lanserar vi boken Migrationsinfo för alla, välkommen!

Senast ändrad 5 December 2016

Ikväll lanseras den nya och uppdaterade utgåvan av Migrationsinfo för alla på temat Människorna bakom siffrorna. Boken är fylld av relevant statistik, klargörande fakta, sammanställningar av forskningsläget och samtal med personerna bakom siffrorna. Vi passar även på att lansera den nya, uppdaterade www.migrationsinfo.se!

Anmäl dig till lanseringen här.

omslag_migrationsinfoforalla_fores_bildSedan den första utgåvan av boken har debatten skiftat från hur många som kommer till Sverige, till hur vi gör det bästaav situationen med de som redan kommit hit. Boken hjälper dig att förstå dessa frågor, med extra fokus på ensamkommande barn.

Fores och Studieförbundet Vuxenskolan bjuder av samma anledning in till samtal om hur vi ska gå från ord till handling för lyckad integration, och hur bra möten mellan nya och etablerade svenskar skapas. Inbjudna gäster och talare är politiker, opinionsbildare, tjänstemän och representanter för ideella organisationer som alla är aktiva i svensk migrations- och integrationsdebatt och politik.

Kvällens talare: 

Nina Larsson
Förbundschef, Studieförbundet Vuxenskolan

Suad Ali
Expert Sveriges flyktingkvot, Migrationsverket

Lisa Söderlindh
Ansvarig för kommunikationssatsningen MIG Talks,  Migrationsverket

Maureen Hoppers
Kommunikationsansvarig Axfoundation fokus Social Hållbarhet/  ÖppnaDörren

Mattias Goldmann
Vd tankesmedjan Fores, Utsedd Hållbarhetsmäktigast 2016

Vi bjuder på dryck och lättare tilltugg!