Våra skribenter

Alex Nilsson

Alex Nilsson

Redaktör

Alex Nilsson är Migrationsinfos redaktör, utbildad statsvetare vid Södertörns högskola och har arbetat på Fores sedan januari 2021.

Se alla Alexs inlägg
Jerzy Sarnecki

Jerzy Sarnecki

Gästskribent

Jerzy Sarnecki är professor em. i kriminologi vid Stockholms universitet och senior professor vid Högskolan i Gävle och Mittuniversitetet.

Se alla Jerzys inlägg
Louise Dane

Louise Dane

Gästskribent

Louise Dane är doktor i offentlig rätt (migrationsrätt och barnrätt) vid Stockholms universitet. Hennes forskning handlar om hur principen om barnets bästa tillämpas inom migrationsrätten.

Se alla Louises inlägg
Sam Nissander

Sam Nissander

Skribent

Sam var praktikant på Fores program för integration och migration under hösten 2020. Sam har en kandidatexamen i socialantropologi från Stockholms Universitet med inriktning internationella relationer. Praktiken utfördes samband med en masterexamen i mänskliga rättigheter på Uppsala Universitet.

Se alla Sams inlägg
Tove Hovemyr

Tove Hovemyr

Skribent

Tove var Migrationsinfos redaktör 2018-2021 och jobbar på tankesmedjan Fores. Hon är jurist utbildad vid Uppsala universitet och är specialiserad inom migrationsrätt och rättighetsjuridik. Tove har jobbat på regeringskansliet i dåvarande integrationsminister Erik Ullenhags politiska stab.

Se alla Toves inlägg